If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При мен преди години, преди Добри да ми оправи колата, така се получаваше - бягаше ,разкалибрираше се. Цялата работа се оказа в следствие на един неработещ дадчик - по-гадния за сваляне , отзад отгоре на робота. Цецо фиоре ми даде един и колата заспа
Брадчед, кво стана, да не роди мАторЯ ? Пу пу ,да не ме чуе дявола
При мен преди години, преди Добри да ми оправи колата, така се получаваше - бягаше ,разкалибрираше се. Цялата работа се оказа в следствие на един неработещ дадчик - по-гадния за сваляне , отзад отгоре на робота. Цецо фиоре ми даде един и колата заспа
Брадчед, кво стана, да не роди мАторЯ ? Пу пу ,да не ме чуе дявола
Не бре,на маторЯ нищо му няма за сега,пепел ти на клавиатурата.
....та викаш и на мен да ми прави тия номера заради един смотан датчик а?
Не бре,на маторЯ нищо му няма за сега,пепел ти на клавиатурата.
....та викаш и на мен да ми прави тия номера заради един смотан датчик а?
ами, много е възможно. Той е малко тегав за смяна, сваля се акумулатора и стойката му и от долу.. отзад на робота . Те са два еднакви, пробвай да ги размениш и виж какво ще стане..
Между другото, твоята Алфа, да не е една черна и спира зад парка заимов при високия блок ?
ами, много е възможно. Той е малко тегав за смяна, сваля се акумулатора и стойката му и от долу.. отзад на робота . Те са два еднакви, пробвай да ги размениш и виж какво ще стане..
Между другото, твоята Алфа, да не е една черна и спира зад парка заимов при високия блок ?
....тъмно сива и вече не съм ти комшия,спира на бул.България зад Fibank и на паркинга на Джъмбо на Ботевградско шосе.
Comment